Best betaalde actrices

We hebben het op deze site al gehad over de best betaalde acteurs, nu volgt natuurlijk de best betaalde actrices. Hieronder geven we een kort overzicht.

1. Emma Stone

Op de eerste plaats staat Emma Stone, de actrice van onder andere de oscar winnende La, La Land, The Amazing Spiderman en Crazy, Stupid Love. Emma Stone verdiende Dit jaar 26 miljoen euro, waarvan het grootste deel van La La Land kwam. Stone won ook zelf een oscar voor de film.

2. Jennifer Anniston

Plaats 2 wordt bezet door Jennifer Anniston. De actrice die het meest bekend staat voor haar rol uit hit serie Friends, maar ook een groot repertoire heeft opgebouwd met andere populaire films. Jennifer Anniston’s jaarloon van 25,5 miljoen dollar kwam echter voor het grootste deel uit inkomsten uit deals met merken waar ze haar naam en faam aan verbind. Merken die gepromoot worden door wereldsterren is als maar meer en meer aan het toenemen en er valt dus grof geld mee te verdienen.

3. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence sluit de top 3 af. Jennifer die naar de top schoot met haar rol in The Hunger Games trilogie en sindsdien enkele grote rollen heeft gespeeld, sloot dit jaar af met 24 miljoen dollar extra op haar rekening. Lawrence verloor haar eerste plaats van vorig jaar, maar ik ben niet zeker of ze daar hard over gaat piekeren.

Dit waren de best betaalde vrouwelijke actrices. Als je wilt weten wie er als beste actrice werd gestemd door journalisten kan je hier eens een kijkje nemen.

mts_wordx